Városlista
2020. november 23, hétfő - Kelemen

Hírek

2020. November 19. 11:08, csütörtök | Helyi

Kötelező maszkviselés - Csalókra figyelmeztetnek

Kötelező maszkviselés - Csalókra figyelmeztetnek

A kormányrendelet értelmében, Mosonmagyaróvár egyes területein, közterein kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, 6 éves kor felett.

Maszkot kell viselni a piacokon, az autóbuszmegállókban, játszótereken, temetőknek, bevásárlóközpontokhoz és üzletekhez kapcsolódó parkolókban, árkádok, külső előadóterek területén. Aki a szabályokat megsérti, az bírságolható, de erre csak a rendőrségnek illetve a Magyar Honvédségnek van jogosultsága. Mosonmagyaróvár jegyzője felhívja a figyelmet arra, hogy a városban megjelentek azok a csalók, akik magukat hatósági személynek adják ki, és a közterületen maszkot nem viselő járőkellőktől próbálnak pénzt kicsalni. A lakosságot arra kérik, legyenek figyelmesek, amennyiben megállítják önöket, kérjék a személyeket, hogy igazolják magukat, miszerint hivatalos szerv állományában vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 20. 07:51, péntek | Helyi

Megkezdődtek a szabadtéri színpad építési munkálatai

Elkezdődtek a munkálatok a Várnál, már építik a leendő színpad mögötti kiszolgáló épületet. A szabadtéri színpadra CLLD pályázaton nyert 50 millió forintot az Óvári Gazdászok Szövetsége.

2020. November 19. 16:41, csütörtök | Helyi

Átadták a szociális munka napi díjakat

A szociális munka napja november 12-e, azonban az idei évben, a koronavírus járvány miatt elmaradt a városi ünnepség.

2020. November 19. 14:40, csütörtök | Helyi

Sikeresen szerepelt az egyetemi kosárlabda csapat

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Nyugati csoportjának soron következő fordulójában, a BME-t fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem.

2020. November 19. 09:51, csütörtök | Helyi

Önkéntes tesztelésre biztosít lehetőséget az Oxy-Mov Bt.

Több mint egy hete kezdte meg az Oxy-Mov Bt. az önkéntes alapon végzett Covid 19 antigén gyorstesztek elvégzését. A mintavétel után mintegy 15 perc alatt eredmény születik, a pozitív teszteket jelentik az ÁNTSZ-nél.