Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Január 28. 00:00, szombat | Helyi

Kutyakiképzési Guinness Rekord kísérlet!

Kutyakiképzési Guinness Rekord kísérlet!

A MEOE Mosonmagyaróvári Szervezetén belül működő Mosonmagyaróvári Kutyaiskola Csapata GUINNESS REKORD kísérletre hívja fel a figyelmet!

Az országos kezdeményezés célja, hogy összehozzuk Magyarország Kutyásait egy közös cél érdekében és egy jó hangulatú napot töltsünk el együtt!
2004. május 16-án Hollandiában 257, majd 2011. szeptember 18-án Londonban 319 kutyával állítottak fel „Legnagyobb közös kutyakiképzés” néven Guinness rekordot.
Célunk, hogy 2012. július 22-én (vasárnap délelőtt) megdöntsük kutyaiskolánkban - Mosonmagyaróvári KKI - a 319 kutyával és gazdáikkal végrehajtott londoni rekordot.


Ehhez kérnénk a Kutyaiskolák és Kutyásaik segítségét! Előzetesen fel kell mérnünk azon Gazdik és Kutyáik számát, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek velünk a rekord megdöntésében. Kérünk minden lelkes Kutyaiskola Vezetőt, hogy saját iskolájukban hirdessék meg a kísérletet, majd jelezzék számunkra az esetlegesen várható létszámot!


A Guinness World Records 2011. 11. 29-én írásos formában megküldte számunkra az engedélyt és a vonatkozó irányelveket.

A speciális irányelvekre vonatkozó részt minden érintettnek (beleértve minden szervezőt, résztvevőt és tanút) a rekordkísérlet előtt el kell olvasnia és meg kell értenie! A kutyaiskolák Vezetőinek megküldjük ezt a mellékletet.

„Legnagyobb közös kutyakiképzés” rekordkísérlet részletei:

A rekord meghatározása: Egy helyszínen tartott kutyakiképzésen egyszerre jelenlévő és résztvevő legtöbb kutya-gazda páros.

A vonatkozó különleges előírások:

• Gazdánként 1 kutya szükséges.
• Minden résztvevőnek jól kell ismerni a kutyakiképzés alapjait. Az óra során a kutyáknak legalább két, addig nem ismert utasítás végrehajtását kell megtanulniuk (tehát, már haladóbb szintű kutyások jelentkezésére van szükség).
• A kiképzőknek és a gazdáknak végig ugyanazoknak kell lenniük, ha valaki közben kiesik, az nem számít bele a rekordba.
• Minden résztvevőnek ugyanazt kell tanulnia.
• Az óra minimum 30 perc időtartamú.


A további részleteket megküldjük a résztvevő iskoláknak! Várjuk a visszajelzéseket!

Feltétlenül számítunk Részvételetekre! Addig is sikeres és aktív kutyázást kívánunk!

a Mosonmagyaróvári Kutyakiképző Iskola Csapata
www.mmovarkki.hu


Elérhetőségeink: mmovarkki@gmail.com
Németh Kata +36 20 / 371 66 91
Farkas Szebasztián +36 70 / 361 03 31

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.