Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 06. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Megölte a férjét macskájuk védelmében

Megölte a férjét macskájuk védelmében

Macskájuk védelmében megölte a férjét egy 56 éves asszony Oroszországban.

Az eset Szibéria keleti részén, Burjátiában történt. A pár otthon iszogatott és nem keveset, mígnem a férj piszkavasat ragadott és elkezdte hajkurászni a macskát, hogy elverje. Neje erre felkapott egy kést a konyhaasztalról és háromszor mellkasba szúrta párját. A férfi a helyszínen meghalt.
Az asszonyt letartóztatták, de felmerült, hogy nem egészen ép elméjű, ezért a bíróság elrendelte orvosi vizsgálatát - adta hírül a The Huffington Post című amerikai lap az Interfax orosz hírügynökségre hivatkozva.
Hasonló "macskajaj" az Egyesült Államokban is történt már. Tavaly szeptemberben egy texasi pár különbözött össze a macskájukon, a férj azzal fenyegetőzött, hogy belelő légpuskával. Erre felesége lőtt bele férjébe, nevezetesen a gyomrába. A texasi férfi szerencsésebb volt burjátiai sorstársánál, ő túlélte a dolgot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.