Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. November 19. 13:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elmenekült a rendőrök elől, kilőtték a gumijait

Elmenekült a rendőrök elől, kilőtték a gumijait

Menekülés közben elsodorta a rendőrt egy drogdíler Velencén szerdán, a néhány kilométerrel odébb megállított férfi autójából több mint hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a rendőrök.

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a gárdonyi férfi egy velencei parkolóban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki emiatt könnyebben megsérült.

Az egyik rendőr rálőtt az autó kerekére, de a férfi így is továbbhajtott. Végül Nadap és Lovasberény között fogták el. A kerékre leadott lövés nem okozott senkinek sérülést.

A rendőség a férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt eljárást indított, és hivatalos személy elleni erőszak miatt értesítette az illetékes ügyészséget - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.