Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. December 10. 15:08, vasárnap | Sport
Forrás: mti - fotó:michelisz.hu

Michelisz Norbertet szavazták meg az Év magyar autóversenyzőjének

Michelisz Norbertet szavazták meg az Év magyar autóversenyzőjének

A túraautó-világbajnokság (WTCC) idei második helyezettje, Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.

A 33 éves pilóta a Top 50 magyar autóversenyző elnevezésű, szombat esti budapesti gálán vehette volna át a díjat, de mivel éppen a nemzetközi szövetség (FIA) díjkiosztó gáláján tartózkodott, helyette versenymérnöke, Bári Gergő vette át az elismerést.

A gála díszvendége a korábbi Forma-1-es pilóta, a 201 GP-n indult francia Jean Alesi volt, akinek fia, a GP3-ban versenyző Giuliano Alesi az Év nemzetközi tehetsége díjat kapta meg a szervezőktől.

A budapesti Boscolo Hotelben megtartott eseményen mutatták be az Autósport és Formula Magazin gondozásában megjelent Autósport Évkönyv 2017, illetve a Száguldás és Cirkusz 2017-2018 című köteteket. Előbbi a nemzetközi és a hazai sorozatok idei történéseit foglalja össze, míg utóbbi csak a Forma-1 2017-es idényéről szól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.