Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Január 27. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Miért nem tudok regisztrálni az InfoMóvár oldalon?

Miért nem tudok regisztrálni az InfoMóvár oldalon?

Vannak néhányan, akiknek nem sikerül regisztrált felhasználókká válniuk az InfoMóvár weboldalon. Lássuk, mi lehet az oka!?

Szavazni szeretne vagy a nyereményjátékon játszana, de nem sikerült a regisztrációja? Nem kapott válasz e-mailt? Nem tud belépni? Van megoldás!

A problémák nagy része abból adódik, hogy a regisztráció során hibás e-mail cím kerül megadásra, ezért az aktiváló e-mail üzenet nem kézbesíthető. Erről a rendszer bennünket (InfoMóvár) is értesít, de sajnos mi sem tudunk nem létező e-mail címre levelet küldeni. Jó hír azoknak, akik ebben a cipőben járnak, kivételesen aktiváltuk a regisztrációjukat, megpróbálhatnak belépni!

Persze ki emlékszik már, hogy a megadott e-mail cím helyes volt-e? Ha eddig bámilyen oknál fogva nem sikerült az aktiválás, javasoljuk, tegyenek egy próbát a belépésre! Ha sikerül, akkor hibás volt a megadott e-mail cím. Ehhez persze a belépési névre és a jelszóra emlékezniük kell!

Nem, vagy csak nagyon soká érkezik meg az aktiváló linket tartalmazó e-mail? Ez bizony sajnos előfordulhat. Egyes így végződő e-mail címek esetén, mint pl. freemail.hu, citromail.hu ... - lehet, hogy csak órák múlva (tesztjeink során 13 órát is mértünk) érkezik meg a válasz.

Ha egyáltalán nem érkezik meg, akkor életbe lép az első bekezdés a hibás e-mail címek megadásáről. Úgyhogy javasoljuk, hogy gmail.com végződésű e-mail címet használjanak, vagy az internet-szolgáltatójuktól kapottat, pl. t-online.hu, enternet.hu, externet.hu, stb... végződésűt. És persze nagyon alaposan nézzék meg, hogy azt helyesen írták-e le a regisztrációs lap kitöltésekor.

De a legfontosabb az, hogy forduljanak hozzánk bátran, ha gondjuk akad akár a regisztrációval, akár az aktiválással vagy az oldal bármilyen működésével kapcsolatban! Készséggel segítünk! A leveleket ide várjuk: info@infomovar.hu

InfoMóvár Szerkesztőség

Címkék: regisztáció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.