Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Augusztus 22. 00:00, hétfő | Helyi

Mihez kezdhetünk a kézhez kapott reálhozammal? Fektessük aranyba!

Mihez kezdhetünk a kézhez kapott reálhozammal? Fektessük aranyba!

Aranyláznak nevezzük azt a vándorlási hullámot, amely egy jelentős mennyiségű aranylelet felfedezésének hírére indul meg...

A fogalom leginkább a 19. századi Észak-Amerikához kötődik, de Ausztrália és Dél-Afrika is volt már az arany után kutató tömegek célpontja, illetve az Újvilág felfedezését követő időkben megindult kivándorlásban is volt szerepe az ezüstnek-aranynak.
…Az aranylázak általában kedvező hatással vannak az adott terület infrastruktúrájára (közlekedés, települések, kommunikáció), valamint a helyi társadalom szerkezete (újgazdagok) is átalakulhat az aranyásók (sokszor végleges) letelepedésével….
(forrás: wikipédia)


De hogyan kapcsolódik mindez Mosonmagyaróvárhoz?

Ha ma kutathatna arany után, megtenné? Vajon érdemes lenne ráfordítani az időt és energiát, hogy egy értékálló, minden időben használható ’befektetési eszközt’ tarthasson a kezében?

Ha IGEN a Válasz, akkor feltétlen olvasson tovább, mert JÓ HÍRÜNK VAN!

Augusztusban – sajnálatos dolog vagy nem, mindegy is már – minden jogosult magánnyugdíj-pénztártag plusz bevételhez jut!

Augusztusban megkezdődik a magánnyugdíj pénztárak reálhozamainak kifizetése!

„124 ezer forintra tehető az átlagos nyugdíjpénztári reálhozam. A szórások nagyok, eddig 800 ezer forint a legnagyobb reálhozam, de az előzetes számokból már tudható, hogy lesz milliós reálhozam is.” – írja az fn.hu.

Ön mihez fog kezdeni ezzel a pénzzel? Elkölti mind egy fillérig vagy keres valamilyen lehetőséget, ahol értéken tarthatja, netalántán még több plusz bevételhez is juthat – hosszú távon és abszolút stabi-lan?

Aki jogosult magánnyugdíj pénztári reálhozam kifizetésre, annak most igazán érdemes tovább olvasni!

Ha Ön időben szeretne gondoskodni nyugdíjáról vagy egyéb várható, ill. nem látható kiadásairól, akkor még utána tud nézni, hova fektetheti be a pénzét.
Mit szólna egy svájci minőséghez? Hmmm? Ők már tényleg bizonyítottak: svájci csokoládé, svájci óra és a legújabb, a svájci frank!

Most viszont Mosonmagyaróvárra is megérkezett az ÖRÖK ÉRTÉKMÉRŐ ALAP, a svájci ARANYTÖMB!

A pénzügyek fellegvárának az arany előtakarékossági-programját vagy pedig a befektetési arany tömbjeinek megvásárlását tartják.

Ön dönt, hogy századunk aranylázának csak szemlélője lesz vagy haszonélvezője lesz!

Kérjen időpontot ingyenes tanácsadásra! Nézzen utána kedvező befektetési lehetőségeinek még ma!


További információ itt:


Tóth Gábor
KNEIM-GM Kft.
Tel.: 36 30 965-8308


Pénzügyi tanácsadás mellett társaságunk gazdasági tanácsokkal is áll rendelkezésére magánszemélyeknek, vállalkozóknak és vállalkozásoknak is. Társaságunk foglalkozik adótanácsadással, könyveléssel, munka és bérüggyel, valamint menedzsmenti szolgáltatással.

Használja ki több évtizedes tapasztalatunkat!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.