Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Augusztus 23. 21:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Minden héten más akció - 2 éves a Fanni Cipőbolt

Minden héten más akció - 2 éves a Fanni Cipőbolt

A 2 éves évforduló alkalomból számos kedvezménnyel kedveskedik Mosonmagyaróvár és környéki vásárlóinak a kifejezetten gyermekcipőkre szakosodott üzlet. A kedvezménysorozat egészen iskolakezdésig tart.

Márciusban számoltunk be először az online (www.fannimesecipo.hu) is elérhető gyermekcipő-áruház újdonságairól, illetve a speciális lábbelik széles választékáról.

Augusztusban különböző meglepetésekkel, meglepő kupon-párosításokkal és sok-sok jókedvvel várnak mindenkit a tulajdonosok.

Milyen kedvezményekkel várjátok a régi és az új vásárlókat? – kérdeztem Földiné Dudás Erika üzletvezetőt.

Szandálok, zárt cipők, benti cipők szerepelnek elsősorban a meglepetés-listánkon augusztusban. Érdemes lesz ez idő alatt többször is felmenni a honlapunkra, feliratkozni hírlevelünkre és benézni az üzletünkbe, mert más-más kedvezmények várhatóak az egyes felületeken. Egy kis meglepetés itt, egy kis ajándék ott. Mi így készülünk a második év megünneplésére.

Ezek szerint nem csak a helyi lakosoknak szólnak az ünnepi ajánlatok?

Azt vettük észre, hogy az utóbbi időben egyre többen használják ki az online vásárlás előnyeit a környékünkön is:

  • az édesanya körülnéz az oldalon
  • kiválasztja azt a 2-3 modellt, amit szeretne kipróbálni gyermekének
  • s már csak azt a pár kiválasztott darabot kell itt felpróbálni a kicsi lábára.

Ugyanilyen könnyebbség az is, hogy ha helyben rendel, még aznap házhoz is visszük a kiscipőt.
Az akciókat azonban nem szeretnénk leszűkíteni földrajzi határokra. Szeretnénk, ha minél többen velünk ünnepelnének!

A vásárlóknak mindenképp előny a kedvezményes vásárlás. Mivel gyermekekről van szó, fontos a kényelem és a rugalmasság is. De mit jelent számotokra ez a két év?

Nem gondoltuk volna, hogy ennyit fogunk tanulni 2 év alatt. Ma már egy kicsit másképp látjuk az üzletmenetet, más terveink és céljaink vannak, mint az üzlet nyitásakor. Azóta sok helyet kinőttünk már, jelenleg is a raktárfejlesztés az egyik legnagyobb feladatunk. De tisztán megfogalmaztuk magunknak, hova szeretnénk tovább fejlődni, és ez a cél van előttünk.

Ha egy vállalkozás fejlődik, akkor folyamatosan fejleszt, és új dolgokat vezet be. A sok változás mellett mi az, ami állandó marad?

Állandóak maradnak a bevált márkáink. Amihez mindenképpen ragaszkodunk és a későbbiekben is garantáltan megtalálható lesz nálunk

  • a Szamos
  • a D.D Step
  • éa a Richter gyermekcipők,
  • szupinált változatokban (kivéve Richter) is.

Ugyanakkor kevesebb választékban lesz elérhető a Disney-kiegészítők, párnák, táskák és egyéb ilyen jellegű termékek kínálata

A kedvezményes vásárlási lehetőségek folyamatosan elérhetőek a Fanni Cipő és Mesebolt közösségi oldalán is!


Jó vásárlást kívánunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.