Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. December 12. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MKC

MKC Karácsony - jótékonysági mérkőzés

MKC Karácsony - jótékonysági mérkőzés

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idei évben is megrendezi a már
hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Az MKC-karácsony december 12-én, csütörtökön lesz, az ünnepség 16.30 órakor kezdődik az UFM Arénában.

Az ünnepségen a klub minden vezetője, munkatársa, játékosa jelen lesz, s
természetesen a szervezők várják a támogatókat, a szurkolókat és a szülőket egyaránt a rendezvényre. A zenés, hangulatos karácsonyi műsorok után, ajándékozásra kerül sor, a gyerekek nagy örömére. A klub vezetői, a díszvendég - Kovács Ferenc, BL-győztes edző - , díjazni fogják a csapatokat, a korosztályok legjobb kézilabdázóit.

A program során meglepetéssel is készül a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, amely aztán az ünnepséget követően, 18.30 órától, egy barátságos, jótékonysági mérkőzést is játszik. A nemzetközi találkozón a cseh és szlovák közös élvonalbeli bajnokság újonca, a Dunaszerdahely HC gárdája lesz az ellenfél. A mérkőzés előtt, élő előadásban, felhangzik a népszerű Nélküled című dal, és plüss játékokat is repülhetnek majd megint a pályára.

Az MKC nagy szeretettel várja a klub játékosait, hozzátartozóit, támogatóit, szurkolóit, hogy az idén is együtt töltsenek egy kellemes délutánt, estét!
A jótékonysági mérkőzésre a bérletek nem érvényesek, a jegyek egységesen ezer forintba kerülnek. Érdekesség, hogy a belépőjegyek mindegyikén ott lesz egy-egy MKC-játékos aláírása.

A belépőket elővételben vásárolni a Szellőrózsa ABC-ben lehet, valamint a mérkőzés előtt egy órával az Aréna jegypénztárában.

A találkozó bevételéből a klub három irányba biztosít támogatást: a Bihari-testvérek számára (a hat éves Richárd autizmussal él, a négy éves Kristóf pedig egy autoimmun betegség miatt, tavaly nyaktól lefelé lebénult.) A Vackor óvoda számára (az óvoda udvarára tervezett kresz-pálya létesítéséhez való hozzájárulás.)

A Peszleg-család számára (a Mosonmagyaróvári Életfa Nagycsaládos Egyesület tagjai, akik Arakon élnek, s nemrégiben teljesen leégett a házuk.)

A szurkolók, a jegyek megváltásával támogatják a fentieket, e mellett, a jótékonysági adományaikat a VIP-bejáratnál található urnában is elhelyezhetik majd.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:17, kedd | Helyi

Közlekedés a Lajta-hídon

Meghosszabbították a lezárást.

2020. Július 07. 08:16, kedd | Helyi

Egész évben kell a parlagfű ellen védekezni

Tudnivalók a szabályokról.

2020. Július 04. 14:55, szombat | Helyi

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

2020. Július 03. 12:43, péntek | Helyi

Virágosíts Mosonmagyaróvár!

Aki a virágot szereti, jelentkezzen!