Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. December 22. 10:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

MÁV: Karácsonyi és újévi közlekedési rend

MÁV: Karácsonyi és újévi közlekedési rend

Ezúton hívjuk fel tisztelt utasaink figyelmét, hogy a karácsonyi ünnepek alatt változik a vonatok közlekedési rendje.

A személyszállító vonatok a karácsonyi utazásokhoz igazodva

december 25-én vasárnap ünnepnapi,

december 26-én hétfőn vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

December 27-től már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. A szilveszteri és az újévi közlekedési rendben nem lép életbe változás, minden nap a meghirdetett menetrend lesz érvényben.

Külön felhívjuk kedves utasaink figyelmét a közforgalmú menetrendben és az internetes ELVIRA keresőben a 30-36 közötti kódokkal megjelölt vonatokra, amelyek – az elmúlt évekhez hasonlóan –az ünnepi időszakban különböző napokon a csökkenő utazási igényeknek megfelelően nem közlekednek, illetve a 39-es kóddal jelöltekre, amelyek a két ünnep között közlekednek.

A tapasztalatok alapján a személyszállító vasúttársaság javasolja kedves utasainak a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, illetve az internetes jegyvásárlás és otthoni nyomtatás igénybevételét. A közlekedési rendről az utasok indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon, vagy tájékozódhatnak a személyszállító vasúttársaság www.mav-start.hu weboldalán, az ELVIRA menetrendi keresőben.


MÁV-START Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.