Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Július 07. 21:19, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nagy esők jönnek

Nagy esők jönnek

Kedden délnyugat felől több hullámban alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Főleg a középső tájakon felhőszakadás és komolyabb jégeső is kialakulhat, viharos szél kíséretében. A déli szél többfelé megerősödik. A csúcshőmérséklet még 30 fok körül alakul - írja a koponyeg.hu.

Szerdán fokozatosan mindenütt megszűnik a hőség. Borongós időre számíthatunk, többfelé esővel, záporr, zivatarral. Zivatarok főleg keleten, csendes eső délnyugaton lehet. A középső területeken felszakadozhat a felhőzet. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Nyugaton csak 20 és 25, keleten még 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök reggel csökken, majd a déli óráktól délnyugat felől újra erősen megnövekszik a felhőzet, és délután, este többfelé valószínű zápor, zivatar. Nyugaton 20, keleten 29 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Péntek és szombat folyamán a gyakran erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből délutánonként szórványosan fordul elő zápor, zivatar. 25 fok körüli meleg lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk