Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 09. 08:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nincs még vége: tovább tart a harc a hideggel szemben megyénkben is

Nincs még vége: tovább tart a harc a hideggel szemben megyénkben is

A hajléktalanok visszatérő ellenőrzése során találtak rá hétfőn délben a mosonmagyaróvári járőrök a város közterén tartózkodó 53 éves hajléktalanra.

A férfit a mosonmagyaróvári hajléktalan szálló melegedőjébe kísérték a rendőrök.

Ugyancsak biztonsági intézkedésként kísérték melegedőbe a soproni rendőrök immáron harmadik alkalommal azt a 49 éves hajléktalant, aki tegnap délután Sopronban, a Somfalvi út egyik üres telkén feküdt a szabad ég alatt. A járőrök volt hogy a buszvégállomásról, pályaudvarról, kísérték be a férfit biztonságos helyre. Tegnap a GySEV ideiglenes melegedője adott „otthont" számára.

Hétfőn délután kért segítséget a győri kapitányság ügyeletétől egy gönyűi asszony, aki Nagyszentjánoson, egyedül élő nagyapjáért nagyon aggódik.

A 73 éves bácsinál két napja járt utoljára, s mivel őt azóta telefonon elérni nem tudta, ezért annak házához ment. Bejutni az épületbe nem sikerült neki, mivel a ház bejárati ajtaja zárva volt, a kulcs pedig belülről lógott a zárban. Nagyon megijedt, ezért hívta a rendőrséget.

A házhoz érkező körzeti megbízott miután az idős ember otthonába bejutott, a hálószoba földjén talált rá a gyenge fizikai állapotban l

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.