Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Június 16. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: InfoMóvár

Nyílászárócsere: csak szakszerűen

Nyílászárócsere: csak szakszerűen

Nem kis beruházásra vállalkozik az, aki ajtót, ablakot szeretne cserélni házán vagy lakásán. A befektetés azonban hosszú távon biztosan megtérül, hiszen az új nyílászárónak köszönhetően csökken a fűtésszámla, mérséklődik a zaj

Nyílászárót nem néhány hétre, hanem több évtizedre vásárolunk, ezért alapvető igény, hogy időtálló szerkezettel gazdagítsuk lakókörnyezetünket. A döntés nehéz, hiszen tucatnyi anyagból, többféle technológiával készülhetnek ezek az eszközök. Mindezek mellett a fizikai tulajdonságai is különbözőek ezeknek az ajtóknak, ablakoknak. A kínálat egy laikus számára olyan, mint egy őserdő: vezető nélkül biztosan eltévedünk benne. az Ajtó- Ablak- Burkolat Bolt munkatársai készségesen elkalauzolnak bennünket a nyílászárók erdejében.

-          - Nyílászáró vásárlásnál mi a legfőbb szempont a minőség vagy az ár?

-          - Valóban ebben a formában merül fel ez a kérdés a leggyakrabban, és sokan azt gondolják, hogy ez a két fogalom összeegyeztethetetlen. Én azonban azt szoktam mondani, hogy van alternatív megoldás, mégpedig az ár-érték arányos befektetés. Talán egy picit elcsépeltnek hangzik ez a kijelentés, ám higgyék el, létezik olyan termék, ami minden modern elvárásnak maradéktalanul megfelel, és a szolgáltatásaihoz mérten, nem is terheli meg nagyon a családi kasszát. Ezeket a megoldásokat kell megtalálni.

-          - Hogyan tudnak önök ebben segíteni a vásárlóknak?

-          - Leginkább a díjmentes szaktanácsadásunkkal. Ugyanis az ablak vagy ajtó választásánál alapvető szempontként merül fel a vásárlók otthoni körülményei. Jól képzett szakembereink a beépítés helyén mérik fel a lehetőségeket és kínálnak értékálló megoldást. Ennek során természetesen figyelembe veszik a vásárló elképzeléseit is, hiszen a legtöbb esetben a leendő ügyfelünk pontosan tudja, milyen anyagú nyílászárót szeretne, és arra mennyit szeretne költeni. Az ilyen esetekben általában gyorsan megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást.

-          - Melyek a legnépszerűbb termékek?

-          - Erre nagyon nehéz válaszolni, hisz ahány ember annyiféle ízlés. Nagyon kedveltek mostanában a műanyag profilú nyílászárók, leginkább a tartósságuk és kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságai miatt, de keresettek a klasszikus fából készült ajtók, ablakok is. Bemutató termünkben rendkívül széles palettáját tudjuk megmutatni ezeknek a termékeknek.

-          - Vannak szezonális újdonságok az Ajtó- Ablak- Burkolat Boltban?

-          - Természetesen, mondhatom, hogy hónapról hónapra megújul a szezonális kínálatunk. Jelenleg például különböző szúnyoghálós megoldásokat kínálunk kedvezményesen. Már tízezer forint alatt vásárolhatnak nálunk redőnyt fix rovarhálóval, mozgatható hálóval pedig 12 ezer 900 forintért. Az ilyen megoldások nem csak a repülő rovarok kellemetlenkedései ellen védik az otthonunkat, hanem a nyári hőség ellen is, hisz kiváló szellőzést biztosítanak a lakásnak.

-          - Végül: hol tudják a bemutatótermet megtalálni a vásárlók?

-          - A győri Interspar Centerben vagyunk a Fehérvári út 3 szám alatt. Itt megtekinthetik az összes ajtónkat, ablakunkat, kollégáink pedig jó tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.