Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Március 29. 03:02, kedd | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Melyik mobilnet csomag mire használható és hogyan vegyük elejét az úgynevezett túlforgalmazásnak - ennek járt utána az Origo. Napi hírfogyasztáshoz például nem árt a legalább 100 megás csomag - ajánlják. Ekkora adatforgalomra képes el

Mindenkinek van története arról, hogyan kellett egy ismerősének óriási összeget fizetnie a mobilos adatcsomag forgalmi korlátjának túllépése miatt. Különösen a kisebb adatcsomagot választók érzik magukat veszélyben, ők szolgáltatótól és tarifacsomagtól függően akár 10 forintot is fizethetnek 10 kilobájtnyi extra netezésért. Mi arra gyanakodtunk, a mai adatcsomagokba egész sok netezés belefér, a bizonyítás végett pedig alapos mérésbe fogtunk.

A túlforgalmazás megelőzésének szerencsére számos módja van, így el lehet kerülni, hogy levegőért kelljen kapkodni a havi mobilszámla láttán. Az androidos okostelefont használóknak a 3G Watchdog telepítését javasoljuk első lépésként,az iPhone-osoknak pedig a Datamant ajánljuk.A programban beállíthatjuk, hogy mekkora adatcsomagra fizettünk elő és melyik nappal fordul a hónap. Az észrevétlenül futó szoftver figyelmeztet, ha közel kerültünk a korláthoz, sőt még becslést is készít, mikor futunk ki az adatcsomagból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.