Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Augusztus 06. 09:27, péntek | PR

Prémium bankkártya – összetett szolgáltatáscsomaggal

Prémium bankkártya – összetett szolgáltatáscsomaggal

Sokak fejében nagy vagyonú, privátbanki ügyfelek jelennek meg, ha prémium dombornyomott bankkártyára gondolnak. Vajon tényleg csak számukra éri meg extra szolgáltatásokkal felszerelt bankkártyát választani?

Prémium bankkártyák ára

A prémium szolgáltatások alapján azt hihetnénk, hogy egy ilyen bankkártyát csak a legtehetősebb kártyabirtokosok engedhetnek meg maguknak. Ez azonban nem más, mint egy tévhit, ugyanis számos bank már bárki számára elérhető áron kínálja prémium bankkártyáit, ráadásul kedvezményeket is ki lehet fogni! Érdemes tájékozódni az árakról, mert ezek komolyabb mértékben is eltérhetnek az egyes bankok, bankkártyák között. Így mindenki meg tudja keresni a pénztárcájához illő prémium bankkártyát!

Prémium bankkártyák előnyei

Napjainkban egyre több szolgáltatást kínálnak a bankok prémium bankkártyáik mellé. A legtöbb esetben a prémium kártyák dombornyomottak, ez hasznos lehet egyes külföldi országokban és autókölcsönzőkben. Szintén közös tulajdonsága a prémium bankkártyáknak, hogy valamilyen utasbiztosítás tartozik hozzájuk. Így a kártyatulajdonosnak utazásai előtt nem szükséges külön utasbiztosítást kötnie, mert azt bankkártyája már beépítve tartalmazza. Fontos megnézni, mire terjednek ki az egyes bankkártyák mellé kínált utasbiztosítási szolgáltatások, például extrémebb sportok (síelés, vadvízi sportok, búvárkodás stb.) űzése esetén is érvényesek-e, tartalmaznak-e COVID-19 fertőzésre vonatkozó kizárást, mekkora a fedezetük.
Egyes prémium bankkártyák további utazáshoz kapcsolódó kedvezményeket is tartalmaznak: például a repülőtéri várakozást teszik kellemesebbé. Vannak olyan bankkártyák, amelyekkel különböző repülőtéri prémium várókba nyer belépést a kártyabirtokos akár egy vendégével és gyermekeivel együtt díjmentesen vagy kedvezményes áron. Ezen felül bizonyos reptereken rövidebb sorbaállást is biztosíthatnak a prémium bankkártyák.



Vannak olyan prémium dombornyomott bankkártyák is, amelyek magánegészségügyi intézmények szolgáltatásaira is nyújtanak kedvezményeket, illetve amelyek mellé díjmentes készpénzfelvételt kínálnak a bankok. Néhány bank kínálatában szerepel még személyi asszisztens szolgáltatás (utazás szervezés, asztalfoglalás, jegyvásárlás az ügyfél számára), dedikált telefonos ügyfélszolgálat, prémium kedvezményprogram és nemzetközi újságokhoz, magazinokhoz elérést nyújtó alkalmazás is.
Megállapíthatjuk, hogy a prémium bankkártyák kedvezményei és szolgáltatásai kényelmesebbé teszik az utazást, és az élet számos más területére is kiterjednek. Összetett szolgáltatáscsomagot kaphatunk egy fix éves díjért cserébe.

Kinek éri meg?

Úgy tűnik, nem csak vagyonos üzletemberek számára lehet jó választás egy prémium dombornyomott bankkártya. Bárkinek hasznosak lehetnek ezek a szolgáltatások, aki szeret utazni, és szeretné, ha prémium élményben lehetne része mind az utazásaik, mind a hétköznapjai során. Érdemes lehet körülnézni a bankok kínálatai között, és kiválasztani azt a prémium bankkártyát, amelyik legjobban megfelel az életmódunknak!

-Szponzorált tartalom -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.