Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 20. 18:53, péntek | Helyi

Remekel a fényágy Mosonmagyaróváron is!

Remekel a fényágy Mosonmagyaróváron is!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Sensolite Gyógycentrum.

Fenyő Márta biofizikus (a Bioptron lámpa feltalálója – a szerk.) találmánya, a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágy 2010 augusztusa óta regenerálja és gyógyítja a városban élőket és a környékbelieket egyaránt. A Sensolite-ban – nyugodtan mondhatjuk – testünk mellett a lelkünk is gyógyul, hiszen a kiváló asszisztencia odafigyelése és empatikus készsége nem mindennapi.

A Gyógycentrum sikeréhez természetesen nagymértékben hozzájárul az orvosi jelenlét is. Mosonmagyaróváron többek között Dr. Bodnár Mária belgyógyász, onkológus főorvos tanácsát kérhetik a gyógyulni vágyók. „Mára egyre gyakoribbá vált az ingyenes orvosi konzultáció igénye. Sok páciensünk hallott már vagy olvasott erről a nagyszerű terápiás lehetőségről, de fontosnak tartják kikérni orvos véleményét is a kezelések megkezdése előtt. Igény van arra, hogy információikat megerősítsük; letesztelik, van-e tapasztalatunk az adott problémával kapcsolatban; milyen javulást, állapotváltozást várhatnak.” – mondja a doktornő, majd arról kérdezem, milyen panaszokkal keresik fel leggyakrabban a Gyógycentrumot.

„Egyértelműen a mozgásszervi panaszok uralják a pacientúrát, illetve a krónikus ízületi fájdalmakban szenvedők. A másik jelentős csoportot érdekes módon azok a családok alkotják, ahol gyakran fordulnak elő fertőzéses megbetegedések – náluk egyértelműen az immunerősítés, ezáltal a jövőbeli betegségek megelőzése a cél.”
Akik a Sensolite mellett döntenek és eredményt szeretnének elérni, jól teszik, ha komolyan veszik a terápiás javaslatot. „Mindig elmondom, hogy legalább 10-15 kezelést kell felvenni ahhoz, hogy a hatását érzékeljék a páciensek – a gyógyszereket is általában terápiás céllal írják fel. Heti 3, majd 2 alkalommal – tehát 3 hét alatt – ajánlatos felhasználni az első 10 kezelést. Javulás esetén aztán elegendő hetente egyszer felkeresni a Sensolite-ot.” – magyarázza Dr. Bodnár Mária, aki 77 éves édesanyja példáján tapasztalta, hogy a többszörös combcsonttörés is jobban és gyorsabban gyógyul a rendszeres polarizáltfény-terápia hatására.


Tízből kilencen külön megjegyzik, hogy közérzetük lényegesen javult a kezeléseket követően. Közéjük tartozik Horváth Attila is, aki a kezdetektől jár a „fényfürdőzni”. Legyen szó a mindennapok gördülékenységéről vagy stresszes munkahelyéről, közérzetének javulása életének minden területén érzékelhető – az pedig már csak hab a tortán, hogy gyakori derékfájdalma is csillapodott a kezelések hatására.
A sikeres gyógyulások között jegyzik Nagy Gabriella esetét is, aki kisgyermekkora óta küzd atópiás dermatitis-szel – néhány éve még kórházba is került miatta. Néhány hete kereste fel a Sensolite-ot, már 13 kezelésen van túl és remekül reagált a fényterápiára: a 10. alkalom után orvosa is örömmel állapította meg, hogy nem csak látványában, de minőségében is javult a bőre, mára pedig tünetmentes. Gabi tudja, hogy szervezetének szüksége van a fenntartó kezelésekre, ezért újabb 10 alkalmas bérletet vásárolt.


A Sensolite Gyógycentrum számára különösen fontosak azok a páciensek, akik rendszeresen igénybe veszik a terápiát, így a jövőben is számíthatnak kedvezményekre bérletvásárlás esetén! Jöjjön el Ön is, tapasztalja meg saját bőrén a Sensolite jótékony hatásait!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.