Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Június 11. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: Talpas Balázs

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó fotókiállítás megnyitójára került sor Mosonmagyaróváron, a Hotel Lajta Park konferenciatermében.

Itt került bemutatásra Vizsy Lilla szárnypróbálgató fotós életének egy-egy szép darabja, „Csak észre kell venni azt, ami szép” mottóval és „A lélek természete” címmel.

A rendezvény születésnapi összejövetelnek indult a felnőttkor küszöbének átlépését ünneplendő, de a szülők titokban kiállítást szerveztek meghívott vendégkörrel. A vendégek közt a nagyszülők, a közeli barátok, rokonok és nem utolsó sorban Lilla iskoláinak kedvenc pedagógusai is megjelentek.

Köszöntőt mondott Cseri Józsefné, a Bolyai iskola biológia-földrajz szakos tanára, aki beszédében kiemelte Lilla általános iskolai szorgalmát és kitűnő eredményeit. A kiállítás anyagát összeállította és megnyitotta Dubi Árpád művésztanár, aki a művészetek fontosságáról és az emberi jellemre való hatásáról beszélt. Nagy Krisztina zongoratanár Over The Rainbow c. szám egy feldolgozását játszotta el zongorán a közönség megilletődött hallgatása mellett. Bakány Alexandra szavalatával járult hozzá az ünnepi esemény hangulatához. A találkozó háziasszonya és konferansza, a húg, Vizsy Napsugár volt. A kiállítás anyagát rendezte Kelemen Benő Benjámin grafikusművész és Sáfár Szabolcs DTP-operátor.

Az ünnepélyes megnyitó szavak után a kötetlen beszélgetések ideje következett álló fogadás formájában. Lillának mindenkihez volt pár kedves szava, a megjelentek pedig szívélyesen üdvözölték, apró ajándékok kíséretében.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 14. 14:36, szombat | Helyi

AgriNatur lakossági workshop Mosonmagyaróváron

A Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi kara lakossági workshopot zservez

2019. Szeptember 14. 14:17, szombat | Helyi

Autókat adott át Győr-Moson Sopron megye rendőrfőkapitánya

A megyei polgárőrök használhatják a korábbi rendőrségi járműveket.

2019. Szeptember 14. 14:09, szombat | Helyi

Mosonmagyaróvár városa megköszönte a tűzoltók munkáját

A Szeptember 12-én tartott képviselő-testületi ülésen elismerték a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók eredményét, akik az országos tűzoltó szakmai verseny első helyezését hozták el augusztus végén Karcagról.

2019. Szeptember 12. 00:00, csütörtök | Helyi

Meghívás Képviselő-testületi ülésre

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. szeptember 12-én (csütörtök) 13 órakor a Városháza I. emeleti Dísztermében ülést tart, amelyre ezúton tisztelettel várnak minden érdeklődőt.