Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 23. 12:04, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Saját magát buktatta le, lopást jelentett, végül őt vitték el

Saját magát buktatta le, lopást jelentett, végül őt vitték el

Lopás miatt hívott rendőrt egy férfi belvárosi lakásába, ahonnan kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vitték el.

Egy 21 éves férfi március 19-én reggel rendőri intézkedést kért, mert egy szexuális szolgáltatást kínáló weboldalról az otthonába invitált nő és vele érkező társa meglopták őt – állítása szerint, amíg kiment a szobából, addig pénztárcájából eltűnt 160 ezer forint – közölte a rendőrség.

A rendőrök nemcsak a bejelentőt és a két nőt, hanem jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagokat is találtak a lakásban. A jelenlévők mindannyian beismerték, hogy nem sokkal korábban kábítószert fogyasztottak - ezt a tényt gyorsteszt is igazolta.

A lakásban tartott kutatás során többek között digitális mérleget, simítózáras tasakokat, valamint kiporciózva összesen bruttó 46 gramm növényi törmeléket (feltehetően marihuánát) és bruttó 26 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A lefoglalt anyagokat az eljárás során szakértő bevonásával vizsgálják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 21 éves és 25 éves nőt lopás, illetve kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A drogfogyasztást mindkettejük elismerte, a lopást viszont tagadták.

Sz. Tibort kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, érdemi vallomást nem tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására; a két nő szabadlábon védekezhet.

Címkék: drog, kábítószer, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.