Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2021. Szeptember 29. 09:59, szerda | Helyi

Storcz Botond olimpikon látogatta meg az óvári evezősöket

Storcz Botond olimpikon látogatta meg az óvári evezősöket

Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó látogatott el a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesülethez, ahol egy kötetlen beszélgetés után együtt edzett a fiatalokkal.

Különleges vendég érkezett kedd délután a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesülethez, Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó látogatott el az óvári evezősökhöz. Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakossal egy kötötlen beszélgetésen vehettek részt az óvári fiatalok, ahol szó volt kiemelkedő eredményeiről, élményeiről, a sportág nehézségeiről és arról is, hogyan lehet összeegyeztetni az iskolát az edzésekkel.

Storcz Botond elárulta: várakozásokkal teli jött Mosonmagyaróvárra, ugyanis bár a Szigetközben már kajakozott, a Mosoni-Dunán még nem.

"Mosonmagyaróvár és környéke csodálatos, hiszen mindent víz vesz körül, itt nagyon jó lehet kajakozni" - mondta az olimpikon.

A sportoló 2005-ben vonult vissza, de a kajakozással nem hagyott fel. Heti 3-4 alkalommal hajóba ül, emellett pedig fut is.

Storcz Botond a beszélgetés után edzést is tartott a fiataloknak, Halásziig majd pedig onnan vissza eveztek a Mosoni-Dunán. Volter László a Kajak-kenu szakosztály vezetője elmondta: a fő cél az volt, hogy örömet szerezzenek a gyerekeknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.