Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Február 09. 09:43, kedd | PR

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

A COVID megnehezítette a vállalkozások életét, így sokan kiegészítő jövedelem után kell, hogy nézzenek. Ezen a problémán tud segíteni, ha online oktatási anyagokat készítesz. Hozunk erre néhány egyszerű ötletet.

Nem csak oktatási tevékenységekkel foglalkozó vállalkozások számára lehet hasznos kereseti lehetőség online kurzusokat készíteni. Bármilyen szakmai tartalomból lehet hosszabb-rövidebb képzési anyagot készíteni, amivel a vállalkozásod legalább részben pótolni tudja a kieső bevételeit.

Letölthető kurzusok

Egy vállalkozás honlapján elérhetővé tett képzési anyag hosszú távon tud jövedelmet biztosítani. Már fillérekért vagy akár ingyen elérhetőek olyan technikai megoldások, amivel rögzíteni lehet egy videós vagy animált képzést is. Sokat tehet hozzá, ha keresel egy profi hangstúdiót, mint például a Hungarian Voices, ahol ismert hangok tudják alámondani a tudásanyagot kifejezetten elérhető áron. Amennyiben nem boldogulsz a technikával, szabadúszó szakemberek segítségét kérheted igen méltányos áron olyan platformokon, mint például a Fiverr.

Online képzési platformok

Az elkészített képzési anyagaidat érdemes elsősorban a honlapodon elérhetővé tenni, hiszen így nincsenek járulékos költségek. Ugyanakkor az anyag láthatósága limitált, ezért érdemes olyan platformokat is igénybe venni, amik kifejezetten a képzési anyagok értékesítésére szakosodott.

Ha magyar piacra és magyar nyelvű anyagokat készítesz, kiváló platform lehet például a Udemy, ahol már sok magyar nyelvű képzési anyag érhető el, így a magyar piac is ismeri. A Udemy esetében nincs hosztolási költség, csak az eladott kurzusok után fizetsz. A platform emellett abban is segít, hogy rendelkezésedre bocsátja a technikai hátteret a képzési anyagod összeállításához. Ingyenes és fizetős anyagokat is készíthetsz, emellett kuponos értékesítést is folytathatsz, ami még vonzóbbá teszi a képzésedet.



Az ilyen jellegű platformok ugyan leveszik a maguk részesedését, de nem kell bajlódnod a kurzusod marketingelésével és eladásával, ezáltal valóban passzív jövedelemforrást jelenthet a képzés eladása.

Élő online kurzusok

Amennyiben eddig élő kurzusokat tartottál, amit a vírus lehetetlenné tett, áttérhetsz élő online kurzusok tartására is. Az ilyen kurzusokkal szinte bármilyen képzés megtartható, kényelmesebb és biztonságosabb, mint az élő képzés. Sok esetben a képzés megtartásának a költségei is jelentősen lecsökkennek, hiszen nincs terembérleti és infrastrukturális költséged.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.