Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Október 27. 13:59, csütörtök | Helyi
Forrás: Rajkai Takarék

Takarékossági Világnap – Rajkai Takarék

Takarékossági Világnap – Rajkai Takarék

Október utolsó munkanapja a Takarékossági Világnap jegyében telik. Ezen a napon alkalmunk nyílik elgondolkodni azon, hogy az elmúlt esztendőben takarékosan éltünk-e.

A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet elsősorban a fiatalokat szeretné a takarékosságra nevelni, hiszen a jövőjüket alapozzák meg ezen időszakban. Akár a Takarékdoboz előnyeit választják vagy a hazánkban forradalmi újításnak számító PayPass órával fizetnének, akár családi kedvezmény vagy a Király hitel konstrukció előnyeit veszik igénybe, rengeteg előnyhöz juthatnak a Takarékszövetkezet leendő fiatal ügyfelei.

- Ötezer forint most ötvenezret ér, ha valaki a Takarékdoboz termék és szolgáltatáscsomagunkat megvásárolja. A termék 5 ezer forintos vételárát a takarékszövetkezet jóváírásként visszatéríti a Takarékdoboz vásárlójának vagy 14 és 40 éves kor közötti kedvezményezettjének, ha új TakarékPont Rajt, Gyorsítás, Célegyenes számlacsomagot nyit. A kedvezményezett részére az új TakarékPont bankszámlához kapcsolódóan 50 ezer forint értékű kedvezményt biztosítunk kuponok formájában. Így háromszor 5 ezer forint Fundamenta egyszeri díj-kedvezményt, 5 ezer forint személyi kölcsön előkészítési díj elengedését, 7 ezer forint egyszeri díjkedvezményt jelzáloghitel (lakás- vagy szabadcélú) igénylése esetén, 3 ezer forint értékben Értékpapír számlavezetési díj elengedését, ugyancsak 3 ezer forint értékben hitelkártya éves díjának elengedését, 5 ezer forint betéti kamatprémiumot minimum 200 ezer forint legalább 12 hónapos lekötése esetén, illetve 7 ezer és 5 ezer forint értékű PayPass óra engedményt. A kuponfüzet a Takarékdoboz vásárlásától számítva 3 hónapon belül megnyitott TakarékPont Rajt, Gyorsítás, Célegyenes számlacsomaghoz kapcsolódóan vehető igénybe. Az akció 2012. március 31-ével zárul.

- Tavaly ősszel vezettük be a családi kedvezményt, amit azon ügyfeleink vehetnek igénybe, akik rendelkeznek Takarékpontos számlacsomaggal vagy alapszámlával, amire havonta legalább 50 ezer forint jóváírás érkezik. Így amennyiben 14 és 27 év közötti közeli hozzátartozója Rajt vagy Gyorsítás számlát nyit, amire havonta legalább egy jóváírás érkezik, a számlacsomag havi díja nulla forint és a számla tulajdonosa részére az ATM pénzfelvétel is ingyenes.

- Szintén a fiatalok igényeinek megfelelően lett kialakítva a Király Hitel, mely egyesíti a megtakarítás és a szabad felhasználású kölcsön előnyeit. Fiatal ügyfeleink a termékkel jövőbeni kiadásaikra kedvező kamatozás mellett takaríthatnak meg, és a megtakarítási időszak végén a standard Takarék Classic Prémium Személyi Kölcsön igénylésénél egyszerűbb hiteligénylési feltételekkel és kedvező kondíciókkal juthatnak Király Hitelhez. Az igényelhető kölcsön összege a havi megtakarításokból összegyűlt összeg és tervezett jövőbeni kiadás különbözete. A hitel futamideje úgy kerül megállapításra, hogy a hitel induló törlesztőrészlete a rendszeres megtakarítás összegével (az utolsó törlesztőrészlet kivételével) megegyezzen. A megtakarítási időszak alatt kiemelt kamatot kap az ügyfél a megtakarítási összegre, melyet kedvező hitelkondíciók jellemeznek. Akár 14 éves kortól is megkezdhető a takarékoskodás (a törvényes képviselő, mint adóstárs bevonásával).

- Hazánkban forradalmi újításnak számít és takarékszövetkezetünk az elsők között vezette be a PayPass óra szolgáltatást. Ez egy olyan innovatív fizetési technológia, amelyet a kisebb összegű vásárlások gyors lebonyolítására fejlesztettek ki. Legfőbb előnye, hogy biztonságérzetet nyújt, hiszen a kártyát nem kell átadni a kereskedőnek a vásárlások alkalmával, emellett praktikus, kényelmes, mindig kéznél van és nem kell a pénztárnál hosszan várakozni. A rádiófrekvenciás azonosításnak köszönhetően a PayPass funkcióval felruházott eszközzel a fizetés menete mindössze abból áll, hogy a pénztárgépen megjelenő vásárlási összeg ellenőrzése után a PayPass órát annak birtokosa a leolvasó terminál közelébe helyezi. Ezt követően pár másodpercen belül megtörténik a fizetési tranzakció jóváhagyása, valamint automatikusan levonják a vásárlás ellenértékét. A PayPass óra működéséről és használatáról bővebb tájékoztatást a fizessazoraddal.hu, valamint a rajkaitakarek.hu oldalon olvashat.
- Igényelje a Rajkai Takaréknál deviza kiváltó hitelét. Takarékszövetkezetünk kettő konstrukcióval áll az Önök rendelkezésére. Takarékpontos termékünk a honlapon elérhető. Saját termékünk kamata a 3 havi BUBOR (6,1%)+kamatmarzs (4,5-6%) mellett vehető igénybe. A kamatmarzs az adósminősítés kategóriájától függ. Amennyiben takarékszövetkezeti tagunk vagy leendő tagunk igényli a hitelt, úgy 0,5% kamatkedvezményt biztosítunk a teljes futamidő alatt. Az akciónk a visszavonásig érvényes.

Ezúton köszöntjük Szárföld lakosságát, vállalkozóit abból az alkalomból, hogy községükben nyílt meg Takarékszövetkezetünk 20. kirendeltsége. Az összes pénzügyi szolgáltatást igényelhetik helyben a hét minden munkanapján. A pénzkiadó automata pedig 0-24 órás kiszolgálást biztosít. Az egység kialakításának lehetőségét pedig köszönjük a képviselő testületnek, polgármesternek és jegyzőnek.

Természetesen nem feledkezünk meg régi ügyfeleinkről sem, a Takarékossági Világnap alkalmából ezúton köszönjük meg a bizalmat, amivel megtisztelik Magyarország negyedik legnagyobb magyar tulajdonú takarékszövetkezetét.

„A legelégedettebb ember az, aki egyszerre tud költekezni és takarékoskodni, hiszen így kettős az öröme”.

Rajka és Vidéke
Takarékszövetkezet
Igazgatósága

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.