Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 25. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, kép: Pixabay

Társasházak energia-megtakarítást eredményező pályázati felhívása

Társasházak energia-megtakarítást eredményező pályázati felhívása

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a társasházak energia-megtakarítást eredményező 2019. évi korszerűsítésének, felújításának támogatása című pályázati konstrukcióhoz felhívást tesz közzé.

Pályázók köre
Pályázatot nyújthatnak be a társasházak és lakásszövetkezetek saját tulajdonú lakóépületeik energia-megtakarítást eredményező felújítására.

A támogatás célja
a minimum 4 lakásos épületek, 1946 után épült, de 2006. december 31. napjáig kiadott építési engedéllyel rendelkező távfűtéssel, házközponti fűtéssel, illetve lakásonkénti egyedi fűtéssel ellátott lakóépületek tulajdonosi közösségei által elvégzett energia-megtakarítást eredményező korszerűsítési, felújítási munkák támogatása, illetve ezen lakóépületek gépészeti rendszereinek, berendezéseinek felújítása és korszerűsítése, valamint megújuló energiafelhasználás növelése céljából történő berendezések telepítése.

A támogatható tevékenységek köre
Nyílászárók felújítása vagy cseréje, homlokzatok és födémek hőszigetelése, lábazat-szigetelés, épületgépészeti rendszerek korszerűsítése, felújítása, a megújuló energiafelhasználás növelése, illetőleg az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló, vagy árnyékvető szerkezetek beépítése.

A pályázat tárgya csak teljes épület, vagy dilatációval határolt épületrész lehet.A részletes pályázati felhívás, a pályázati útmutató, a pályázati adatlap és mellékletei itt tölthetők le

1. számú melléklet_Pályázati felhívás

további mellékletek letöltése: ITT
2. számú melléklet_Pályázati anyag tartalomjegyzéke
3. számú melléklet_Pályázati adatlap és jelmagyarázat
4. számú melléklet_Társasházi_Lakásszövetkezeti közgyűlési jegyzőkönyv kivonat
5. számú melléklet_Nyilatkozat
6. számú melléklet_Adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat
Kérelem településképi véleményezési eljáráshoz

A pályázat benyújtás helye, formája és ideje
A teljes pályázati dokumentációt 1 eredeti példányban, nyomtatott formában kell postai úton vagy személyesen eljuttatni a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztály (9200 Mosonmagyaróvár, Fő út 11.) címére.

A pályázatok beérkezési határideje
2019. június 20. /csütörtök/ 11:00 óra
A határidőt követően beérkezett pályázatok az elbírálásból kizárásra kerülnek.

A pályázattal kapcsolatban további információt ad
Tóth Zita pályázati ügyintéző (96/889-858)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.