Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2019. Április 12. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: MOSONMAGYARÓVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal megszervezi a lomtalanítást a városban

A begyűjtésre koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten kerül sor az alábbiak szerint:

- A mosoni városrészben egy gyűjtőponton, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen lesz elhelyezhető a lom konténerekbe 2019. május 10.-én, pénteken 9-17 óráig, május 11.-én, szombaton 8-16 óráig.

- Az óvári városrészben egy gyűjtőponton, a Kapucinus u. sóház melletti parkolóban lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2019. május 17.-én, pénteken 9-17 óráig, május 18.-án, szombaton 8-16 óráig.


A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!

Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, elhasznált gumiabroncs/autógumi/, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Továbbá mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, a hulladék elhelyezésének feltételeiről, a díjfizetés módjáról.

Kérjük a lakosságot a hulladék megfelelő elhelyezésére városunk tisztasága érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 13:49, szombat | Helyi

Gépkocsija kerekében rejtette el a kábítószert

A rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, akinél kábítószergyanús anyagokat találtak Mosonmagyaróváron.

2019. Április 19. 08:00, péntek | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal 2019. április 19-én pénteken és 2019. április 22-én hétfőn (munkaszüneti napokon) zárva tart,

2019. Április 18. 12:35, csütörtök | Helyi

Menetrendi változások a tavaszi szünet alatt

Az ÉNYKK tájékoztatója a közlekedés rendjének változásáról

2019. Április 18. 11:53, csütörtök | Helyi

Álláshirdetés

Mosonmagyaróvári Német Nemzetiségi Önkormányzat pályázatot hirdet a Mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskola Gazdasági vezető (magasabb vezető) munkakörének ellátására.