Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Március 29. 21:09, kedd | Életmód
Forrás: Naurel.hu

The Konjac Sponge

The Konjac Sponge

A The Konjac Sponge az eredeti és legnagyobb konjac szivacs gyártó vállalat, amely prémium minőségű szivacsaiért a természetes bőrápolás hívei ódákat zengenek az Egyesült királyságtól, Európán át a világ számos pontján.

A Dél-Koreától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű sziget, a Csedzsu a világ egyik leginkább érintetlen területe. Az „Istenek szigetének is hívják. Innen származik a szivacsokat alkotó konjac.

Kiváló minőségű alapanyagok

A The Konjac Sponge szivacsok a legfinomabb, élelmiszer minőségű konjacból készülnek, egyesével tesztelik őket, hogy a prémium minőséget és a tökéletes tisztaságot biztosítani tudják. Ez tükrözi a szivacsok ára is, a olcsóbb utánzatokat ugyanis gyári körülmények között, alacsonyabb nívójú alapanyagokból állítják elő.

A szivacsok mindegyike kézzel készül, amelynek köszönhetően még finomabb lesz a sejtszerkezete, még lágyabb lesz a fogása, még hatékonyabb lesz a hámlasztó és tiszító hatása.A The Konjac Sponge szivacsok 100%-ban lebomlanak, egészség- és környezetbarát.

Szigorúan vett minőség

A The Konjac Sponge szivacsok magas minőségét a Leaping Bunny és a Vegan Society minősítések garantálják.A szivacsok nem tartalmaznak mikrobákat, szennyező anyagokat, tartósítószereket, parabéneket és mesterséges adalékanyagokat, és soha nem tesztelték őket állatokon.

Kinek ajánljuk?

A The Konjac Sponge szivacsokat azoknak ajánljuk, aki a természet valódi érintését szeretnék bőrükön érezni, és élveznék az ásványi anyagokban gazdag kényeztetést.Az eredeti konjac szivacsokat nők, férfiak, gyerekek és kisbabák is biztonságosan használhatják.

A konjac szivacskínálata bőrtípusonkéntajánlválasztási lehetőséget. Eltérő méretű és formájú szivacsokat fejlesztettek az arc és a test ápolására, és különböző ásványi anyagokat tartalmaznak a száraz és érzékeny, a zsíros és pattanatásos, a fáradt és fakó, valamint a zsíros és normál bőrre való szivacsok.

Válaszd Te is az eredeti The Konjac Sponge szivacsokat és élvezd a finom növényi rostok simogatását!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.