Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Március 21. 12:01, vasárnap | Bulvár
Forrás: infovárosok

Tihanyi Tóth Csaba egyedi stílussal készül a tavaszra - VIDEÓ

Tihanyi Tóth Csaba egyedi stílussal készül a tavaszra - VIDEÓ

Az ismert színész beszerzett magának néhány új zakót, hogy párja és rajongói elismerő tekintetét még inkább kivívja külsejével.

A művésszel együtt Magyarország legerősebb strongman (CESA) versenyzői, Sebestyén János és Molnár Zsolt is ruhákat válogatott, hiszen szeretnének elegánsan is erősek maradni. Természetesen kipróbálták az új zakót viselve, vajon kiállja-e a próbát a felső egy több mint száz kilogrammos kőgolyót felemelve.

Különleges, nem mindennapi ruhák közül válogathatott a színész és az erős emberek. A Barátok közt híres szereplője a Prémium Médiaválogatott tagja számára nagyon fontos a kinézet, a színpad és a forgatások miatt is, és természetesen akkor is figyel a külsejére, amikor kilép az utcára.

- Számomra nagyon lényeges, hogy minőségi, egyedi ruhát viseljek, hiszen nem szeretem, ha szemben jön velem az általam is viselt szerelés. Nagyon tetszett, hogy ebben az üzletben a ruhák különböző színekben pompáztak, volt köztük bordó, fekete, csillogó résszel, drapp, kék kockás. Ki is választottam magamnak néhányat, hiszen szeretném, ha a feleségem büszkén állna mellettem mint eddig is - mosolygott a színész.

A Mr.BB Big Size nevű ruhaboltban nagyméretű XL-12XL-es, minőségi divatos férfi ruházattal várják a vásárlókat, ahol az igazi nehézfiúk is válogattak. Ők nemcsak termetesek, hanem erősek is, széles vállal rendelkeznek, így nehezen találnak maguknak megfelelő öltözéket. Így végre egyszerűbben ment a ruha kiválasztása. Nagy örömükre a száz kilogrammos kőgolyót felemelve sem szakadt szét a zakó rajtuk, így bizonyítottan a kiváló minőség mellett tették le a voksukat.
Mr.BB Big Size-Nagyméretű férfi ruházati webáruház és üzlet, WWW.NAGYMERETURUHA.HU

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára