Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 31. 09:18, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Torkos Csütörtök január 31-én - Kedvezmények 840 étteremben

Torkos Csütörtök január 31-én - Kedvezmények 840 étteremben

Mosonmagyaróváron 7 db étterem, vendéglő csatlakozott.

Összesen 840 étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, melynek keretében január 31-én féláron kóstolhatják meg a vendégek a résztvevő éttermek menüit.

Aki nem éri be egy estényi torkoskodással, a torkos csütörtököt követő hétvégére 100 szálláshely ajánlatai között válogathat a www.itthon.hu internetes oldalon. A Torkos Szállásajánlatok menüpont alatti akciók között találhatók 10-50 százalékos árkedvezmények, illetve a lefoglalt szálláshoz kapcsolódó ajándékszolgáltatásokat - olvasható a Magyar Turizmus Zrt. közleményében.

Az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek közül sok esetében már a foglalás kezdetekor szinte azonnal beteltek a férőhelyek, de számos újonnan csatlakozott étterem, pizzéria, kávézó vár felfedezésre a www.torkoscsutortok.hu oldalon.

Csaknem 150 vendéglátóhely jelezte, hogy valamilyen formában meg is hosszabbítja az akciót. A hosszabbítás részleteiről az éttermeknél lehet érdeklődni, de a hosszabbítók listája a www.itthon.hu oldalon is megtalálható.
Az akcióhoz a MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik A vasúttársaság az étkezőkocsikban 50 százalékos kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.

A MÁV-START csütörtökön tizennyolc nemzetközi járat étkezőkocsijában várja utasait, akik számára a vasúttársaság ötven százalékos kedvezményt nyújt az ételek és egy választott ital árából. Az engedmény az Utasellátó által üzemeltetett étkezőkocsikban, az érintett vonat magyarországi szakaszán vehető igénybe akár belföldi vagy akár nemzetközi utasként.

A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikban az akció napján Budapest-Keleti pályaudvarról Hegyeshalom, Hidasnémeti, Lőkösháza, Stúrovo (Párkány) és Biharkeresztes határállomásokig vehető igénybe a kedvezmény.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.