Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 31. 03:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Továbbra is hibátlanul

Továbbra is hibátlanul

Az NB I/B Nyugati csoportjában az EU-FIRE Mosonmagyaróvár a Gárdony-Pázmánd NKK-val találkozott a 7. fordulóban.

Bognár Róbert hozták a kötelező riválisuk ellen és magabiztos győzelemmel őrizték meg 100%-os mérlegüket a bajnokságban. A csapat tetszetős, szép játékkal szerezte meg a két pontot. A sikerből Horváth Bernadett és Tóth Melinda 7-7 góllal vette ki a részét, de mindenki dicséretet érdemel. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be az MKC színeiben Lozsi Erna, aki már teljesen felépült hosszú sérüléséből, és rögtön két találattal tette le a névjegyét.

GÁRDONY-PÁZMÁND NKK – EU-FIRE MOSONMAGYARÓVÁR 21-38 (10-22)

Gárdony, 200 néző

Jv.: Hornyik, Zörgő

Gárdony: Fekete, Vártok (kapusok), Németh N. 3, Koncsik, Gyebrovszki 1, Urfi 8 (1), Flesser, Szabó A. 1, Braun 1, Becséri 3, Hamuth 2, Dublinszki, Selenka 2, Bíró B. Vezetőedző: Pánczél Barnabás

MKC: Scholtz - BÍZIK R. 4, Tilinger 4 (1), BÍZIK B. 4, HORVÁTH B. 7, Hegedüs, TÓTH M. 7. Csere: Dányi (kapus), Hajtai 4, Farkas, Kopecz 2, Gyimesi 3, Bardi 1, Lozsi 2 (1). Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2

Kiállítások: 6, ill. 12 perc

Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „A lányok magasra tették a lécet a mai teljesítményükkel. Mindenkinek kiváló volt a hozzáállása, és külön öröm, hogy a játékosaim szinte hiba nélkül megoldották a feladatukat. A nyitott védekezésünk remekül működött, ebből 21 lerohanásgólt tudtunk szerezni. Fontos volt, hogy mindenki játéklehetőséget kapott ezen a találkozón. Lozsi Erna első meccsét játszotta a Mosonmagyaróvár színeiben, örülök, hogy már teljesen egészséges.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.