Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 28. 09:58, szerda | Helyi
Forrás: InfoMovar

Vadi új facebook trükk

Vadi új facebook trükk

Egy vadi új trükkel bővült a közösségi oldal csevegője - lepd meg ismerőseidet, amíg nem válik közismertté.

A magunk részéről már azt is támogattuk, mikor a Facebook egyesítette a levelezést a chattel, így a bejelentkezett ismerősökhöz üzenetünk nem értesítés, hanem felugró ablak formájában érkezett meg - még akkor is, ha eredetileg a közösségi oldalon belüli levélként küldtük el.

Függetlenül attól, hogy ki melyik azonnali üzenetküldő rendszert preferálja (skype, gmail chat, msn, stb.), az biztos, hogy a mostani újítással a facebooké lesz a legszórakoztatóbb. Persze csak akkor, ha a módszer elterjed - amire van esély, mivel használata roppant egyszerű.

Immáron a beszélgetéseket képekkel is le tudjuk vezényelni: egyszerűen dupla szögletes zárójelek közé kell, tegyük egy felhasználó vagy egy rajongói oldal egyéni nevét (vagy, ha ilyet nem választott még, akkor a webcíme utolsó 15 számjegyét) és máris a profilképe jelenik meg.

Az szerint jó dolog, hogy megoldotta, hogy a chat-ben lehet már használni képeket.

Például a fenti üzenet begépeléskor még így nézett ki: "Az [[225383014139658]] szerint jó dolog, hogy [[zuck]] megoldotta, hogy a [[facebook]] chat-ben lehet már használni képeket".

Tehát az egyéni név elejére és végére is két szögletes zárójelet kell tenni, és egyéni név alatt nem az oldalon megjelenő szövegre, hanem a címsorban található karaktersorra kell gondolni - vagyis a facebook.com/ utáni részre. Saját példánknál maradva, Facebook-oldalunk megjelenési neve Info Cegléd, azonban a chatben a 225383014139658 számsort kellett beírni.

Reméljük nektek is tetszik, és jó szórakozást kívánunk!

hír forrás: hir24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.