Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Május 22. 08:10, vasárnap | Helyi

Városi Sport és Egészségnap részletes program

Városi Sport és Egészségnap részletes program

33 színpadi produkció, 40 sátor, több mint 30 féle mozgásforma bemutatója várható a Városi Sport és Egészségnapon 2011. május 22-én, a Flesch Károly Kulturális Központ környékén délelőtt 9 órától este 8 óráig, melyet Mosonmagya

A tervezett program 2011. május 22-én, vasárnap 09:00-20:00

09:15-től

VIII. Szigetköz Minimaraton a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület: Minimaraton 16km 9:15-kor, Ovis futás 300m 9:30-kor, a Kiserdő kör 4km 11:00-kor rajtol. Információk, nevezési feltételek: www.struccfutoklub.hu

12:00-tól és 15:45-től baleseti szimuláció a Rotary és Rotaract Klub jóvoltából. Egy diszkótragédia élethű szimulálásával próbálják felhívni a fiatalság figyelmét a helytelen alkoholfogyasztásra és az ittas vezetés elkerülésére, elrettentő példát statuálva ezzel.

15:00Kerékpáros és görkorcsolyás ügyességi akadályverseny

17:00-tól Gurul a város- kerékpáros-görkoris rendezvényen kb. 16 km-es távot tesznek meg a gurulók (200-300 fő/alkalom), a város szinte minden részén áthaladnak, a rendőrség biztosítja az utat. A kalóriaégetés közben felfedezhetjük városunk szépségeit, de megtapasztalhatjuk a rossz dolgokat is, más szemmel és több mindent lát az ember így, mint az autóból. A kellemes időtöltés jutalma ráadásként a "gurulójegy", mely az utolsó alkalommal beváltható értékes ajándékokra. Aki részt vesz a programon, környezetünkért, önmagáért és jövőnkért cselekszik, ezért várunk mindenkit, gyerekeket, felnőtteket, öregeket egyaránt.

17:45-tőlZumba Party

09:00-20:00 között folyamatosan:

- Kerékpáros és görkorcsolyás ügyességi akadálypálya

- Gyógytornász

- mikroszkopikus hajvizsgálat

- a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány érintő hát-, frissítő láb- és kézmasszást biztosít

- a Rotary Klub sátrában orvosi előadások, szaktanácsadások, egészségügyi szűrések zajlanak: diabetológus, dietetikus, pszichiáter, szemész, kardiológus, tüdőgyógyász, fogorvos. Az egészséges ételeket meg is kóstolhatják. A mindennapokban hasznosítható ismereteket szerezhetnek az egészségtudatos életmódról és az egészség megőrzésének fontosságáráról, így interaktív, látogatóközpontú előadókkal illetve szűrővizsgálatokkal várják Önöket.

- I. Rotaract Rajzpályázat: a pályamunkák benyújtási határideje május 6. A pályázat célja, hogy a fiatalok lerajzolják, mit jelent számukra az egészség, az egészséges életmód, mit tesznek és tehetnek annak megőrzéséért, fenntartásáért.

- A Marché Mosonmagyaróvár Észak és Dél autópálya éttermek 3. születésnapjuk alkalmából egy 3000 szeletes epersüteményt készítenek. A nap folyamán értékesített sütemény árából az Újjáéledés Alapítvány segítik majd.

- Kipróbálhatják a labdarúgást, a teniszt, a ping-pongot és a tollaslabdát

- A rendezvényen kint lesz az Evező Sportegyesület és a Lovarda is.

A színpadon folyamatosan bemutatkozik:

Okay Dance, Kangoo, Capoeira, Pulzus TSE, Zumba Fitness, Fit-ball, Chi Kung, Pilates, Kung Fu, Karate, Kempo, Krav maga, Aikido, Kettlebell, Spinning, TRX, Botondt SE – Hot iron, Judo, Filippino harcművészet, Kick Boksz, K1, Ökölvívás, Magic Dance, Galaxy RRC, Aviva torna, Tai Chi, Jóga, Kelet Lányai Hastánc csoport, Hedonism Crew Break csoport, Street Dance Power, Spártai funkcionális tréning

A rendezvény ideje alatt az AQUA Kft standjánál folyamatosan friss vizet fogyaszthatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.