Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 06. 10:25, kedd | Helyi

Virágosíts Mosonmagyaróvár! - ismét kiírták a pályázatot

Virágosíts Mosonmagyaróvár! - ismét kiírták a pályázatot

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a tavalyi évben a Magyar Turisztikai Ügynökség „Virágos balkonok, virágos kertek” felhívásához csatlakozva meghirdette a „Virágosíts Mosonmagyaróvár!” elnevezésű versenyét.

Az első próbálkozás sikere után a versenyt ismét kiírta az Önkormányzat, arra kérve a Virágzó Város lakosságát, jelentkezzenek a felhívásra és a vállalkozó szelleműek minél többen pályázzanak!

Pályázni a közterületről látható, a városkép esztétikus megjelenését fokozó legvirágosabb balkon és a közterületről látható legvirágosabb díszkert kategóriában lehet a dísznövényeket, fűszernövényeket, a kerti összeállítást is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal. Fontos, hogy a fotók (max. 3 db nevezőnként!) az összhatást, látványt mutassák, ne közeli képben az egyes virágokat! Bírálat során kategóriánként a legszebb kertépítészeti kompozíciót, a legszínesebb növénykavalkádot, a legkreatívabb egyedi megoldásokat értékelik.

Pályázni csak elektronikus úton lehet a nemeth.andrea@mosonmagyarovar.hu e-mail címre megküldött pályamunkával. Az e-mailhez csatolni kell a Mosonmagyaróváron fellelhető balkonról vagy díszkertről max. 3 db fotót, rövid leírást, valamint a jelentkezési lapot. Ingatlanonként csak egy pályázat adható be.

A pályázat beküldési határideje: 2021. július 15. A beérkezett pályamunkákról készült fotók közül pályázónként a kiíró által legjobbnak tartott képet július végén a facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátják. Kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári balkon és előkert tulajdonosát (1. hely 100.000 Ft értékű, 2, hely 50.000 Ft értékű, 3. hely 25.000 Ft értékű) kertészeti utalvánnyal jutalmazzák! A díj átadására — amennyiben a járványhelyzet engedi — a tervezett őszi terménykiállításon kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.