Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 15. 13:18, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

VV Attila honnan tudja, hogy Vera pornózott?

VV Attila honnan tudja, hogy Vera pornózott?

VV Attila minden bizonnyal megsejthette Vera titkát, hiszen többször is utalt arra: biztos benne, hogy ha fizetnek a lánynak, szívesen lefekszik bárkivel.

Mivel erre utaló információ nem juthatott a villa falain belülre, valószínű akkor szerezhetett tudomást a lány pornóbotrányáról, amikor megjelent a bokszgála arénájában. Olykor centiméterekre ment csak el a nézők mellett.

Verát nagyon rosszul érintette, amikor Péter és Attila örömlánynak nevezte, és ennek hangot is adott. Attila a számonkérésre azzal vágott vissza, hogy elmondások szerint van alapja így nevezni a lányt - írja az Új Ász.

- Vera, szerintem te pénzért is megtennéd - hangzottak a súlyos szavak Attila szájából, ami utalhat arra, hogy fény derült a lány pornós múltjára.

- Csináltuk már, hogy tudod, hogyan működik ez nálam, vagy fizettél nekem érte? Mellesleg veled akkor sem csinálnám, ha a világ összes pénzét és kincsét odaadnád, olyan ronda vagy - vágott vissza az érzékeny lelkületű lány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.